De ce ARC Drive Inchirieri masini Cluj-Napoca?
23 feb. 2017

respect-takeoff

Respect si seriozitate

Răspuns prompt la solicitările și nevoile clientului nostru pentru inchirieri auto. Livrare gratuita, prompta si rapida la Aeroport sau oriunde in Cluj-Napoca.

flota-masini-de-inchiriat-cluj

Varietate si calitate

Flota variata de masini de inchiriat, calitate la cele mai bune preturi . Inchirieri auto Cluj de la 10Euro/zi.

confort-masini-de-inchiriat-cluj

Confort si siguranta

Masini de inchiriat in Cluj intotdeauna pregatite de drum. Confortul si placerea de a conduce masini de inchiriat foarte bine intretinute asigurate de Arc Drive Rent a Car Cluj.

Despre Arc Drive Rent a Car Cluj-Napoca

Iată-te pe tine, dragă oaspete, sosit la locul potrivit dacă dorești să închiriezi o mașină „la minut”, dacă ții la confortul, siguranța și, bineînteles, la banii tăi!
Pentru noi nu ești un simplu client, ești una dintre persoanele care conduce o parte din afacerea noastră…la propriu.
Ești pilotul nostru pe drumurile patriei și este esential sa ne cunoastem mai bine , dacă ți-am trezit curiozitatea, mai jos vei intelege cine suntem noi ARC DRIVE rent a car.

Cine suntem? Care sunt valorile noastre?

Avantaje Respect Competitivitate.
Disponibilitate Receptivitatea Interesul Viteza Empatie

Atu-ul nostru esențial, cu care considerăm că pornim la drum în acest labirint al automobilisticii pe „roți închiriate”, rezidă în viziunea noastră despre relația cu clientul nostru, care este partenerul nostru, „condusul” fiind rodul „relației” noastre, nădăjduind să fie una trainică, pozitivă și emblematică pentru măsura calității.

Autonomie deoarece cu noi pleci la drum când și unde dorești, la numai un telefon „distanță”, apelând fără rețineri

+4 0745 55 38 54

Autenticitate. Nu dorim să copiem pe nimeni pentru că TU ești UNIC și dorim să fii mulțumit de colaborarea noastră si sa beneficiezi de servicii personalizate!

Respect. Reciprocitate. Răspuns prompt
Respect. Credem cu tărie că respectul se câștigă, așa că hai să facem primul pas: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”
Reciprocitate. Imaginează-ți că relația noastră de parteneriat se aseamănă izbitor cu relația dintre un pilot și copilotul său: încrederea reciprocă, empatia, efortul, sudoarea, grija, bătaile inimii se unesc într-un spațiu și timp vitale pentru țelul lor comun.Nu cerem mai mult de la celălalt decât cerem de la noi înșine.
Răspuns prompt la solicitările și nevoile clientului nostru. Dacă am răspunde la chestionarul seriozității și promptitudinii, ne-am evidenția cu nota maximă prin apelul la principiile noastre de business sănătos, care respectă clientul, bunul simț și cuvântul dat!

Competitivitate. Calitate. Confort.
Ce caută un client la noi? Un preț bun, onest, seriozitate, confort, calitate,! Convinge-te singur!
Este esential ca la sfarsitul drumului sa avem un client multumit avand de partea cealalta un partener de incredere care ii poate oferi sprijin in orice calatorie

Ce spun faptele despre serviciile noastre?

Disponibilitate: Îți aducem și preluăm mașina apoape de tine unde îți este comod! Îți suntem parteneri în această călătorie, într-un orar accesibil oricărui om ocupat, care se grăbește și care obișnuiește să țină în șah 12 ore ale unei zile, dintr-o săptămână de 7 zile.

Receptivitatea noastră la nevoile, solicitările, timpul și buzunarul clientului nostru sunt condiția esentiala a reușitei noastre! Pune-ne la încercare!

Interesul nostru este să-ți oferim un serviciu de inchirieri masini simplificat, o mașină fiabilă, ușor de condus, excelentă pentru deplasări lungi, având consum mic, cu un portbagaj încăpător si design atragator.

Viteza noastră de reacție depășește ușor limitele legale admise! Apelează la noi si te vei convinge.

Empatie: ne punem mereu în locul clientului nostru pentru a-i înțelege urgențele, prioritățile și posibilitățile financiare, pentru a-l ajuta să găsească soluția optimă atunci cand inchiriaza o masina.

Aceștia suntem noi, în linii mari, ARC DRIVE rent a car și suntem aici, în CLUJ, pentru tine!